SON HABERLER| Instagram ve Youtube çöktü mü? Twitter ve TikTok’a erişim engellendi mi?

Türkiye genelinde Instagram, Twitter, YouTube, Facebook ve TikTok gibi popüler sosyal medya platformlarına erişimde sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar, sosyal medya platformlarında yayınlarını güncelleyemediklerini ve içeriklerin geç yüklendiğini söylüyor.

23 Ekim 2024 akşamı YouTube, Facebook, TikTok, Instagram ve Twitter kullanıcıları beklenmedik bir giriş sorunuyla karşılaştı.

Bu platformlarda saat 17.30’dan itibaren yayın akışı gibi sorunlar güncelleme yapılamadı, giriş yapılamadı ve yavaşlamalar yaşandı. Milyonlarca kullanıcı sosyal medyada “Bu platformlar neden açılmıyor?” sorusunu merak ediyor. Sorunun yanıtı aranırken henüz resmi bir açıklama gelmedi.

BTK’DAN AÇIKLAMA GELMEDİ!

Twitter, Instagram, Facebook ve YouTube gibi platformlarda yaşanan giriş sorunlarının nedeni henüz netlik kazanmazken BTK’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Kullanıcılar, Facebook’a giriş yaparken “oturum zaman aşımına uğradı” ve “beklenmeyen bir hata oluştu” mesajlarıyla karşılaşıyor.

TikTok’ta yayın güncelleme hataları ve “internet bağlantısı yok” uyarıları sıklıkla rapor ediliyordu. Kullanıcı fotoğrafları Instagram’a yüklenmese de bazı tweet’lerin Twitter’a yüklenmediği görülüyor. Dört platformda da ciddi erişim sorunları yaşanıyor ancak bunun teknik bir arıza mı yoksa erişim engeli mi olduğu henüz belli değil.

İNTERNET YAVAŞLADI MI?

Sadece sosyal medya uygulamalarına değil birçok internet sitesine erişimde de zorluklar yaşanıyor. Kullanıcılar, Türkiye genelinde internet hızlarının düştüğünü ve sitelere erişimde zorluk yaşadıklarını belirtiyor. Bu yavaşlamanın altyapı sorunundan mı yoksa daha büyük bir teknik sorundan mı kaynaklandığı belli değil.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir