Tales of Kenzera: ZAU demo sürümü ve oyun indirimi duyuruldu – TEKNOLOJİ

EA Originals ve Surgent Studios, bir blog gönderisinde destansı aksiyon-macera platform oyunu Tales of Kenzera: ZAU'nun yepyeni ücretsiz demosunu duyurdu. Artık PC için Steam'de mevcut olan demo, lansmandan bu yana oyuna eklenen tüm iyileştirmeleri ve düzeltmeleri içeriyor. Ayrıca oyunun yepyeni deneme sürümü de 13 Haziran'da PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yayınlanacak.

Tales of Kenzera: ZAU'nun demo/deneme sürümü, oyunculara oyunun ilk anlarına kısa bir bakış sunarak, hızlı tempolu dövüş mekaniklerine ve gelişmeye başlayan duygusal hikayeye ilk bakışlarını sunuyor. Demoda, Roho ya Rungu ve Roho ya Mtupaji gibi yağmacı düşmanları ortadan kaldırmalı ve kurnaz Tokoloshe'ye dikkat etmelisiniz.

Ayrıca oyunun tam sürümünü satın alan oyuncular, oyuna kaldıkları yerden devam edebilecek ve demo/deneme sürümündeki ilerlemelerini devam ettirebilecekler. Oyuncular, sınırlı bir süre için Tales of Kenzera: ZAU'da Zau'nun duygusal yolculuğunu aşağıdaki tarihlerde %25 indirimle deneyimleyebilirler:

  • Epic Mağazası: 18 Haziran 2024'e kadar

  • Xbox Series X|S: 18 Haziran 2024'e kadar

  • PlayStation 5: 19 Haziran 2024'e kadar

  • Steam ve EA uygulamaları: 13 Haziran – 11 Temmuz 2024

Surgent Studios'un kurucusu ve BAFTA adayı aktör Abubakar Salim de kısa süre önce video oyunlarında daha fazla çeşitliliği savunan, onları farklı kültür ve tarihlerin ifade edilmesi ve keşfedilmesi için bir araç olarak nitelendiren samimi bir mesaj paylaştı.

Kaçırmış olmanız durumunda, Tales of Kenzera: ZAU'nun ilk yama güncellemesi olan yama 1.1 yakın zamanda yayınlandı ve oynanış iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri, savaş dengesi ve daha fazlasını içeriyor. 1.1 yama notlarını BURADAN görüntüleyebilirsiniz.

Güncellenen Tales of Kenzera: ZAU demosu hakkında detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. En son tanıtım videosuna BURADAN göz atabilirsiniz.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir