Dragon Age: The Veilguard Oynanış Videosu Yayınlandı! – TEKNOLOJİ

Electronic Arts ve BioWare, merakla beklenen yepyeni tek oyunculu fantastik rol yapma deneyimi Dragon Age: The Veilguard'ın ilk anlarının oynanış önizlemesini yayınladı. Bu cesur, destansı macera, serinin en iyi bilinen özelliklerini içeriyor: zengin hikaye anlatımı, fantastik dünya inşası, yardımcılar ve kardeşlik ve kendinizi önemli hissettiğiniz bir dünya.

Dragon Age: Peçe MuhafızıOyunun oynanış fragmanını izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Dragon Age: The Veilguard'da güçlü Elf tanrılarıyla yüzleşmek ve onların dünyaya neden oldukları yıkımı durdurmak için bir maceraya atılacaksınız. Dragon Age tarzı yardımcılar, kendi hikayeleri ve motivasyonları olan ilginç bir yardımcı oyuncu kadrosuyla ön saflarda savaşan Rook adlı bir karakter olarak tanındığınız oyun deneyiminin merkezinde yer alır. Rook'un güvenilir ve alışılmadık bir lider olmak için ayağa kalkması, bir ekip kurması ve fedakar ilişkiler kurması gerekiyor. Dragon Age: The Veilguard, 2024 Sonbaharında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için dünya çapında piyasaya sürülecek.

“Dragon Age: The Veilguard'ın kapsamlı, hikayeye dayalı deneyiminin her anının etkileyici bir şekilde deneyimlenmesini istiyoruz.” Dragon Age: The Veilguard'ın oyun direktörü Corinne Busche diyor. “Oyuncular diğer Dragon Age oyunlarından daha fazla bölgeye seyahat edecek ve inanılmaz derecede zorlu düşmanlarla yüzleşmek için seviye atlamalı ve derin yetenek ağaçlarını özelleştirmelidir. Ek olarak, çatışmalarımız akıcı, anında kontrolleri serinin bildiği derin rol yapma stratejisiyle birleştiriyor. “Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların BioWare'in sürükleyici tek oyunculu rol yapma oyunlarında bulunan hikaye anlatımını deneyimlemeleri için heyecan duyuyoruz.”

Dragon Age: The Veilguard'da Solas'ın düzenbaz elf tanrısı, Thedas'ı iblis dünyasından ayıran perdeyi yok etmeye ve sayısız hayat pahasına bile halkının ölümsüzlüğünü ve ihtişamını geri kazanmaya çalışıyor. Ancak ritüeli ters gider ve en eski ve en güçlü düşmanlarından ikisinin açığa çıkmasıyla en büyük korkuları gerçek olur. Rook'un bu iki kudretli tanrıyı durdurma arayışı, yaşayan şehirlerden yemyeşil tropik bölgelere, kuzey ormanlarına, tehlikeli bataklıklara ve hatta en ücra köşelere kadar Thedas'a kadar uzanacak ve Dark Spawn, Venatori gibi kötü güçlere dikkat etmeniz gerekecek. Tarikatçılar ve Unutulma Şeytanları.

Dragon Age: Veilguard'ın Öne Çıkan Noktaları:

  • Brotherhood: Dragon Age: Veilguard'ın yepyeni yardımcıları, Dragon Age tarihindeki en ilgi çekici bireysel hikayelerden bazılarıyla hayat buluyor. İlişkilerinizi ve Veilguard'ın her üyesinin kaderini etkileyecek aşk, kayıp ve karmaşık seçimleri içeren geniş, dinamik hikayeler ve durumlarda gezineceksiniz. Veil Jumper Bellara, büyücü Emmrich ve özel dedektif Neve gibi yeni yardımcılar, Dragon Age destanının ikonik gruplarından yararlanıyor ve gelişmiş bir takım deneyimi için bireysel beceri ağaçları ve özel donanımlar içeriyor. Ayrıca seriye tam zamanlı yardımcı olarak geri dönen okçu Lace Harding gibi tanıdık yüzleri de göreceksiniz.

  • Seçim ve Sonuçlar: Dragon Age: The Veilguard, olağanüstü hikaye anlatımı ve dünya inşası, her yardımcı için derin kişilikler, anlamlı seçimler ve etkileyici sinematik anlar sunarak serinin derin rol yapma temelini güçlendiriyor. Yolculuğunuzda yaptığınız seçimler, kurduğunuz bağları ve kurduğunuz ilişkileri etkileyecektir.

  • Ustalıkla Hazırlanmış Bir Deneyim: Karakter odaklı bir rol yapma oyunu olan Dragon Age: The Veilguard, BioWare'in anlatı geçmişine gönderme yapan ustalıkla hazırlanmış bir deneyim sunuyor. Deniz Feneri sayesinde sohbet ederken rahatlayabilir ve dünya hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Kavşaklar, yardımcılarınızla birlikte dünyanın keşfedilebilir farklı bölgelerine gitmenizi sağlayacak. Rivain, Weisshaupt, Arlathan, Minrathous, Deep Roads ve daha fazlasını içeren özenle hazırlanmış biyomlar ve karmaşık tasarımlı bölgelerle, hikayeniz ilerledikçe Thedas'ı her zamankinden daha fazla deneyimleyeceksiniz; her biri sizi anlatının derinliklerine dalmaya ve gizemlerini keşfetmeye davet ediyor. Dünya.

  • Sorunsuz, Uyarlanabilir Savaş: Sürükleyici savaş, akıcı, gerçek zamanlı kontrolleri taktiksel kararlarla birleştirir. Oyuncular, her biri benzersiz yeteneklere ve uzmanlıklara sahip olan üç farklı sınıfta yer alan çeşitli beceri ağaçlarıyla deneyimlerini kendi oyun tarzlarına uyacak şekilde tamamen özelleştirebilecekler: Dövüşçü, Büyücü ve Rogue. Görevlerinizde size eşlik edecek ve her savaşın gidişatını değiştirebilecek güçlü takım kombinasyonları oluşturacak iki yardımcıyı seçeceksiniz. Yeni eklenen beceri çarkı ile stratejik seçimler yapabilecek ve müttefiklerinizi savaşmaya, iyileştirmeye veya savaşa karışmamaya yönlendirebileceksiniz.

  • Olmak istediğiniz lider olun: Dragon Age: Veilguard, çeşitli özelleştirmelerle istediğiniz lider olmanızı sağlayan etkili bir karakter oluşturma sistemine sahiptir. BioWare, bu hikayeyi tamamen size ait kılmak için Dragon Age'deki en kapsamlı karakter yaratıcıyı tasarladı.

Oyuncular Dragon Age: The Veilguard'ı PlayStation, Xbox ve PC'deki Steam ve Epic Games Store'daki istek listelerine ekleyebilirler. Dragon Age: The Veilguard ile ilgili detaylı bilgi almak ve gelişmelerden haberdar olmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilir, Dragon Age'i Facebook'tan takip edebilir, oyun serilerini Discord, TikTok, Tumblr, Instagram ve X (eski adıyla Twitter) üzerinden takip edebilir, Youtube kanalına abone olabilirsiniz.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir